Menu

Sport
A 12-A VICTORIE

Pugilistul de categorie grea Bogdan Dinu a reuşit a 12-a sa victorie la profesionişti din tot atâtea meciuri într-o gală desfăşurată în Canada, la Montreal. Buzoianul l-a învins prin Knock Out tehnic, în prima repriză, pe francezul Mickael Vieira. Cetățean de onoare al orașului Buzău, Bogdan Dinu boxează pentru clubul canadian Interbox.

În gala de la Bell Centre din Montreal, disputată sâmbătă noapte, buzoianul Bogdan Dinu, în vârstă de 28 de ani, a obținut o victorie facilă, la categoria grea. Buzoianul a încheiat socotelile cu francezul Mickael Vieira chiar în prima rundă, mai exact în 2 minute și 49 de secunde, după o serie de combinații foarte rapide pentru un pugilist de 108 kilograme. În urma acestei victorii, Dinu a urcat 15 locuri la categoria grea, până pe 123 în lume. Buzoianul, care a semnat in luna mai un contract cu clubul Interbox din Montreal, are 12 victorii în palmares, dintre care opt obținute înainte de limită, și nicio înfrângere.
În acest an, după mutarea la Interbox, Bogdan Dinu a mai susţinut două meciuri. Primul a fost în mai, când l-a învins la puncte pe americanul Avery Gibson, iar cel de-al doilea, în septembrie, când a câștigat prin Knock Out tehnic, în runda a doua, în fața pugilistului Kertson Manswell, din Trinidad Tobago. Bogdan Dinu îl are antrenor pe Stephan Larouche, nimeni altul decât cel care l-a pregătit în trecut și pe Lucian Bute.

Cetățean de onoare al orașului Buzău, Bogdan Dinu este luptător în cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Buzău.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>