Menu

Social
POPRIRI PE VENITURI

Nu si-au achitat impozitele si amenzile restante de cativa ani si s-au trezit cu popriri pe salarii, pensii sau conturi bancare. Este cazul tot mai multor persoane din Rm. Sarat, carora angajatii Serviciului de Taxe si Impozite le-au impus popriri pe venituri. Numarul acestora este dublu comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

 Si in acest an, Primaria Rm. Sarat a trimis nenumarate somatii cetatenilor care inregistreaza datorii vechi de cativa ani. Multi restantieri nu au venit sa-si plateasca restantele, iar angajatii Serviciului de Taxe si Impozite au continuat  demersurile pentru recuperarea debitelor. Functionarii au impus popriri pe veniturile datornicilor, care incaseaza acum salarii si pensii diminuate cu o treime, bani ce ajung in bugetul local.

Reprezentantii Primariei spun ca oamenii ar trebui sa vina de bunavoie sa-si achite datoriile pentru a nu ajunge in situatia in care sa fie executati silit. Cum putini sunt cei care vin sa plateasca, numarul proprilor este tot mai mare de la un an la altul. Chiar daca numarul de popriri este mai mare comparativ cu anul trecut, sumele incasate la bugetul Primariei Rm. Sarat  nu sunt prea mari, deoarece multi datornici au salarii si pensii mici.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>