Menu

Sport
REPREZENTARE LA VÂRF

Cristinel Romanescu, presedintele Federatiei Romane de Tenis de Masa, a fost ales, ieri, vicepresedinte al Federatiei Europene de profil. Buzoianul a primit 46 de voturi și va îndeplini funcția de vicepreședinte al forului european pe o perioadă de patru ani. Tot ieri, România a câștigat dreptul de a organiza, în 2018, Campionatul european de juniori și cadeți. Evenimentul va avea loc la Cluj Napoca.

Succes important bifat de preşedintele Federaţiei Române de Tenis de Masă, Cristinel Romanescu. Buzoianul a fost ales miercuri, cu 46 de voturi, în funcția de vicepreşedinte al Federaţiei Europene de Tenis de Masă, la Congresul organizat în Ungaria, la Budapesta, unde se desfăşoară în aceste zile Campionatele Europene de seniori. Cristinel Romanescu va îndeplini această funcţie pentru un mandat de 4 ani, alături de alți patru vicepreședinți de federații naționale.

Echipa din fruntea Federației Române de Tenis de Masă a mai obţinut, la Budapesta, şi dreptul de a organiza, în 2018, Campionatul European de juniori și cadeți, care vor fi găzduite de orasul Cluj Napoca. Turneul se va disputa în cea mai modernă sală polivalentă din România, cu o capacitate de peste 7000 de locuri.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>