Menu

Politic
LUPUL ÎMBRĂCAT ÎN OAIE

Primarul Buzaului Constantin Toma este vândut PNL-ului. Cel puțin asta arată mișcările sale politice inca de la  instalatea sa în funcția de primar. Desi a fost propulsat in functie si sprijinit de PSD, Constantin Toma a dovedit si dovedeste, prin masurile luate, ca politicile liberale ii sunt mult mai apropiate decat cele social-democrate, de protectie sociala. Mai mult, edilul PSD este foarte apropiat si de catre liderii PNL, deputatul Cezar Preda fiind doar un exemplu. Chiar recent la festivalul “Toamna Buzoiana” Constantin Toma si a urcat pe scena alaturi de prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu, si nu de social-democratul Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean Buzau.  

In fiecare zi, inca de la instalarea sa in functie, primarul Buzaului demonstreaza ca este in PSD numai din interes si conjunctura. Constantin Toma promoveaza politici clar liberale, ii ataca pe liderii social-democrati, atunci cand nu-l sprijina in demersuri si are relatii cat se poate de cordiale cu reprezentantii PNL. Relatia sa cu deputatul PNL Cezar Preda este deja de notorietate, inca de pe vremea cand erau colegi la fosta intreprindere Metalurgica, iar declaratiile celor doi intaresc ideea unei colaborari stranse, inclusiv in afaceri. Chiar recent Constantin Toma a demonstrat din nou ca legatura sa cu PSD este doar una de fatada. La festivalul “Toamna Buzoiana”, eveniment organizat timp de doua zile in centrul orasului Buzau, primarul PSD s-a simtit excelent in compania liberalilor, cu care s-a intretinut extrem de cordial.

Ba mai mult, primarul PSD a tinut ca targul dedicat buzoienilor sa fie deschis de catre un liberal din judetul Alba: senatorul Teodor Atanasiu, primvicepresedintele PNL. In schimb, presedintele Consiliului Judetean Buzau, Petre Emanoil Neagu nu a avut loc pe scena, chiar daca era co-organizator si reprezentant al Buzaului. Astfel, tandemul Toma-PNL a oferit buzoienilor un exemplu clar de simbioza politica.

Unii dintre participantii la targ au observat imediat nu doar buna intelegere dintre Constantin Toma si liberali, ci si costumatia primarului de Buzau. Imbracat intr-o blana de oaie, Toma a parut ceea ce este: un lup imbracat in oaie. Sau, cum ar spune altii, un liberal vopsit in social-democrat.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>