Menu

Sport
VICTORIE LA SCOR

Victorie la scor pentru echipa feminina de fotbal Atletic Club Onix din Rm. Sarat la debutul in Cupa Romaniei! Ieri, intr-un meci spectaculos, ramnicencele au invins cu scorul de 11-0 formatia F.C. Onesti. In urma acestui succes,  echipa din Rm. Sarat s-a calificat in faza a II-a a Cupei Romaniei, unde va intalni un adversar dintr-o liga superioara.

Infiintata in acest an, echipa feminina de fotbal Atletic Club Onix Rm. Sarat a debutat ieri in Cupa României, pe teren  propriu. In prezenta a numerosi suporteri, jucatoarele au jucat in  compania formatiei F.C Onesti, echipa pe care nu au reusit sa o invinga in campionat, jocul incheindu-se la egalitate. In partida de ieri, fotbalistele de la Rm. Sarat au avut insa o evolutie spectaculoasa. Gazdele au facut un joc bun, cu multe faze de poarta si goluri frumoase. La pauza jucatoarele de la Atletic Club Onix conduceau cu 7-0, iar pana la final scorul a ajuns la 11-0. Aceasta victorie trimite echipa de la Rm. Sarat in faza a II-a a Cupei Romaniei, unde va intalni un adversar dintr-o liga superioara.

Marcatoarele celor 11 goluri sunt:  Alina-Mihaela Codreanu– trei reusite, Alexandra Dobre- trei reusite, Mariana Răducan, Diana Ungureanu, Laura Nedelcu, Georgiana Huțu și Bianca Cîrjan. Pentru Atletic Culb Onix urmează cel mai important meci al sezonului împotriva ocupantei primei poziții, PIROS Arad, deplasare în care fetele împreună cu stafful echipei vor pleca vineri.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>