Menu

Social
FLORI DISTRUSE DE VANDALI

Aranjamentele florale de toamnă făcute de Seroplant  Braila pe domeniul public sunt tinta vandalilor sau a celor care vor sa faca un ban rapid, din vanzarea florilor sustrase din spatiile verzi. Pentru a pune capat acestui fenomen, Politia Locala Braila a demarat o ampla actiune de depistare a celor care distrug spatiile verzi amenajate din bani publici. Unii dintre faptasi au fost surprinsi pe camerele de supraveghere din oras.

Crizantemele au pus stapanire pe municipiu, dupa ce Seroplant a schimbat in intregime fata spatiilor verzi din oras, in ton cu sezonul. Din nefericire, nici bine  nu pleaca angajatii serviciului, ca in urma lor apar tot felul de indivizi pusi fie pe distrus, fie pe facut un ban usor. Ei smulg florile abia plantate pentru a le vinde prin piete sau prin cimitire. In ultima perioada insa, mai multi indivizi au fost prinsi de Politia Locala si amendati corespunzator. Unii au fost identificati  pe camerele de supraveghere. Surprinzator este faptul ca, nimeni nu intervine desi  furtul are loc in zone aglomerate si circulate.

Politistii locali vor  continua  actiunile  de combatere a fenomenului vandalizarii si furtului de pe spatiile verzi din municipiu.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>