Menu

Politic
TOT MAI IZOLAT

Constantin Toma, primarul Buzăului, este tot mai izolat in propriul partid. Dovadă si ieri la ceremonia de depunere de coroane cu prilejul zilei Armatei, unde Constantin Toma nu a fost insotit de niciunul dintre membrii marcanti din PSD Buzau. Gestul reprezentantilor PSD este cu atat mai evident, cu cat evenimentul a avut loc cu doar o zi inainte de depunerea candidaturilor PSD pentru alegerile parlamentare si cu putin timp inainte de startul campaniei electorale.

Imagini ciudate ieri la Buzau la festivitatea de depunere de coroane cu ocazia Zilei Armatei Romane. Primarul Buzaului Constantin Toma a fost singurul reprezentant al PSD prezent la ceremonie, in conditiile in care Partidul Social Democrat domina scena politica a judetului de ani buni. Insotit doar de o reprezentanta a Cultului Eroilor, Constantin Toma a facut nota discordanta cu trimisii celorlalte partide, prezenti in numar mare cu membri marcanti. Absenta reprezentantilor de vaza ai partidului de langa Toma, chiar inainte de depunerea candidaturilor PSD pentru parlamentare si debutul campaniei electorale este un gest politic cate se poate de clar: primarul Constantin Toma este tot mai izolat in PSD. Ceea ce poate insemna si o delimitare clara a liderilor PSD Buzau de actiunile si opiniile lui Constantin Toma.

Si de parca gestul de abandon din partea PSD nu era de ajuns, Constantin Toma a fost si protagonistul unui  moment delicat. La depunerea coroanei de flori din partea Primăriei  Buzău, doua flori din coroana s-a desprins inainte de a fi depuse, iar edilul a fost nevoit sa se aplece sa le culeaga.

Evenimentul de ieri lasa sa se intrevada o schizma tot mai pregnanta la varful PSD Buzau, acolo unde numerosi lideri ai organizatiei sunt impotriva demersurilor lui Constantin Toma, unele chiar ilegale si deja taxate de justitie.

Comentarii ( 1 )

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>