Menu

Sport
PATRU MEDALII LA EUROPENE

Zestre importanta de medalii pentru România la Campionatele Europene de Tenis de Masă de la Budapesta: o medalie de aur și trei de bronz. Președintele Federației Române de Tenis de Masă, buzoianul Cristinel Romanescu, se arată încântat de performanțele tenismenilor români.  Printre medaliații de la Europene se află și Ovidiu Ionescu, singurul sportiv care a reprezentat Buzăul la Jocurile Olimpice.

Campionatele Europene de Seniori la tenis de masă s-au desfășurat, săptămâna trecută, la Budapesta. Delegația României s-a întors acasă cu patru medalii: una de aur și trei de bronz. Daniela Dodean Monteiro a obținut aurul în proba de dublu-mixt, alături de soțul său, portughezul Joao Monteiro. (HOAO) În aceeași probă, Ovidiu Ionescu și Bernadette Szocs (SOCI) au obținut medalia de bronz, fiind învinși în semifinale chiar de perechea Dodean-Monteiro. Daniela Dodean avea să-și treacă în palmares și o medalie de bronz, la dublu feminin, alături de Elizabeta Samara. Totodată, Elizabeta Samara, campioana europeană din 2015, a fost învinsă în semifinale de Fu Yu, jucătoare naturalizată de Portugalia, fiind astfel nevoită să se mulțumească cu bronzul. Președintele Federației Române de Tenis de Masă, Cristi Romanescu, este insa mulțumit de performanțele obținute de sportivii români.

Ovidiu Ionescu, singurul reprezentat al Buzăului la Jocurile Olimpice de la Rio, s-a aflat și el printre medaliații la europene, un motiv în plus de bucurie pentru președintele forului național de tenis de masă, buzoian și el. Săptămâna trecută, înainte de Europene, la Budapesta, în cadrul unui congres organizat de forul european de tenis de masă, Cristinel Romanescu a fost ales vicepreședinte al instituției pentru următorii patru ani.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>