Menu

Sport
CADOURI PENTRU JUNIORI

Petrolul Ploiesti le-a facut o adevarata surpriza micilor fotbalisti din cadrul Centrului de Copii si Juniori, oferindu-le cadouri in cadrul unui eveniment desfasurat ieri dupa-amiaza. Prin acest gest clubul prahovean a dorit sa le multumeasca pentru efortul depus si pentru performantele obtinute in acest an.

Daca la finele anului trecut Petrolul a pregatit o zi speciala unui numar de 200 de copii din cadrul mai multor centre de plasament ale DGASPC Prahova, de aceasta data a fost randul juniorilor petrolisti sa primeasca daruri din partea clubului. In jurul unui brad impodobit in galben si albastru, toti cei 265 de copii, impartiti in 13 grupe ale centrului, au primit cadouri consistente de la mijlocasii Laurentiu Marinescu si Priso. Insotiti de parinti sau bunici, juniorii cu varste cuprinse intre 6 si 18 ani s-au bucurat de pachetele constand in dulciuri, sucuri, iaurturi, fesuri precum si materiale promotionale cu insemnele clubului pe care il reprezinta cu mandrie. Cei mai multi dintre ei nu au ratat ocazia de a se fotografia cu Marinescu si Priso, din partea carora au primit si autografe.

Directorul Departamentului de Marketing al FC Petrolul, Iuliano Ene, si seful Centrului de Copii si Juniori, Claudiu Toader, le-au multumit micilor fotbalisti pentru rezultatele deosebite obtinute in 2014, primind, in schimb, promisiunea, atat din partea lor, cat si a antrenorilor prezenti, ca performantele vor continua si in anul ce va veni.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>