Menu

Sport
PRIMUL TEST DIFICIL

Iubitorii de handbal sunt așteptați, duminică dimineață, la Sala Sporturilor din Buzău pentru un meci de zile mari. Handbal Municipal Buzău va evolua împotriva liderului la zi al Seriei I a ligii a doua de handbal feminin, Rapid București. Partida va începe la ora 11:00 iar intrarea spectatorilor este liberă.

Handbal Municipal Buzău se află în fața primului test cu adevărat dificil din actualul sezon al Diviziei A de handbal feminin. În cadrul etapei cu numărul 6 a ligii a doua, trupa buzoiană va întâlni în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” formația Rapid București, liderul la zi al Seriei I a Diviziei A și principala favorită la promovarea în prima ligă. Dacă formația buzoiană se află în criză de efectiv, din cauza problemelor financiare pe care clubul le întâmpină, de partea cealaltă, Rapid București are o situația financiară stabilă iar lotul giuleștean este unul din care nu lipsesc jucătoare cu experiență în prima ligă. Oficialii grupării buzoiene de handbal feminin așteaptă la meciul împotriva Rapidului un număr mare de suporteri, pentru a fi aproape de echipă la acest test dificil, intrarea la meci fiind liberă.

Partida Handbal Municipal Buzău – Rapid București va avea loc duminică, de la ora 11:00.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>