Menu

Social
TEAPA ONLINE

Mai bine platesti coletul la primire sau cumperi din magazin, decat sa achiti online si sa ramai fara produsul comandat si fara bani. Este sfatul unui barbat din Rm. Sarat, care pe 29 noiembrie a comandat pe internet un televizor pe care l-a platit cu un card de credit. Desi trebuia livrat in termen de cel mult 48 de ore, produsul nu a ajuns nici pana astazi in posesia barbatui. In cele din urma, el a cerut anularea comenzii si returnarea banilor.

Incantat de ofertele promovate de firmele de electronice si electrocasnice, la sfarsitul lunii noiembrie, Cornel Tudose, din Rm. Sarat, a comandat online un televizor. Produsul era vandut cu 1.499 de lei, cu o reducere de aproximativ 200 de lei. Desi a platit produsul cu un card de credit, nici pana astazi barbatul nu a primit televizorul.

Barbatul a incercat sa afle cauza intarzierii si a sunat aproape zilnic la firma, caruia ii platise produsul. Nimeni nu a reusit sa-i explice de unde a aparut problema, iar acesta a sesizat prin mail societatea in cauza, dar si Oficiul pentru Protectia Consumatorului Bucuresti.

Abia ieri, barbatul a primit un mail de la firma de eletronice in care i se spune ca plata nu ar fi fost efectuata de catre banca, pentru ca el a parasit browser-ul inainte de finalizarea comenzii. . Asta cu toate ca reprezentantii bancii spun ca banii au fost virati pentru plata comenzi. Satul sa investigheze ce s-a intamplat cu televizorul comandat s, Cornel Tudose a cerut anularea comenzii si returnarea sumei achitate. Acesta spera ca oamenii sa invete ceva din patania sa. El ii sfatuieste pe toti sa nu cumpere produse online pe care sa le plateasca inainte de a le primi.

In ultima perioada, zeci de reclamaţii legate de reducerile din noiembrie au fost făcute la Protecţia Consumatorului, în întreaga ţară. Majoritatea acestora au vizat neonorarea comenzilor făcute online, aplicarea incorectă a reducerilor şi stocurile insuficiente de produse.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>