Menu

Sport
ECHILIBRU ÎN FAMILIE

Dinamo s-a calificat în optimile Cupei României după ce a învins echipa a doua a clubului. Jucătorii lui Ioan Andone s-au impus cu 2-1 pe Ştefan cel Mare, unde gazdă a fost Dinamo II.

Dinamo a început ezitant duelul din 16-imile Cupei României cu echipa a doua a clubului. Daniel Popa a ratat singur cu portarul dupa 14 minute. În replică, dinamoviştii mici au cerut penalty la un henţ în careu al lui Maric. La pauză a fost 0-0, iar suporterii i-au arătat lui Andone că şi-au pierdut răbdarea.

La zece minute de la reluare, echipa mare a dinamoviştilor a deschis scorul cu ajutorul autogolului lui Groza. Jucătorii lui Laurenţiu Diniţă au egalat zece minute mai târziu, la execuţia deviată a lui Tîrcoveanu. Patrick Petre a refăcut repede avantajul pentru Dinamo, după o fază creată de Gnohere şi Rotariu.

Dinamo II putea egala la ultima fază a meciului, însă jucătorii lui Andone s-au calificat în optimile Cupei României. Pentru Dinamo urmează derby-ul din campionat cu Astra.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>