Menu

Social
A CĂZUT ÎN GOL ÎN LIFT

Un incident grav a avut loc ieri  la Ploiesti! O femeie a cazut în casa liftului, prabusindu-se în gol  7 metri. Din fericire este în viata, dar are fracturi la ambele mâini si la un picior. A fost demarata o ancheta pentru a se stabili cum s-a deschis usa ascensorului.

Femeia de 55 de ani a chemat liftul la etajul unu al blocului. A deschis usa, dar nu a observat ca ascensorul nu este la etaj. A pasit în gol si  a cazut mai bine de 7 metri. Vecinii au auzit tipetele si au sunat dupa ajutor. Femeia a fost scoasa de pompieri din casa liftului. Este în viata, dar are fracturi grave, la maini si la un picior. Se pare că liftul se afla la etajul 8 în momentul în care femeia a căzut.

Autoritatile au deschis o ancheta pentru a stabili cum s-a deschis usa de la lift si cine este vinovat de defectiunea care putea duce la o tragedie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>