Menu

Social
PRINSĂ LA FURAT DE FLORI

Ulciorul nu merge de multe ori la apa! De asta s-a convins si o batrana de 67 de ani, din localitatea vranceana Slobozia Bradului, care a fost prinsa in timp ce fura flori din jardinierele din Rm. Sarat. Cum nu era pentru la prima abatere, femeia a fost de doua ori sanctionata de politistii locali si a platit Administratiei Domeniului Public intrega paguba. Femeia a recunoscut ca fura flori pentru a le vinde.

Saptamana trecuta, camerele de supraveghere din zona Primariei au surprins o batrana care fura flori din jardinierele din zona la primele ore ale diminetii. In imagini se vede cum femeia se opreste langa o jardiniera, smulge florile cu tot cu radacina, apoi le pune in sacosa, fara sa ii pese daca este vazuta sau nu de trecatorii de langa ea. Niciun cetatean nu s-a oprit s-o intrebe de ce fura florile, iar femeia a pleacat spre Parcul Mare fara nici o grija. Politistii locali au vizionat  imaginile, insa nu au reusit sa o identifice. Ieri, batrana a recidivat. A dat din nou iama in florile din aceeasi zona, dar n-a mai avut noroc. Angajatii de la Biroul de Monitorizare a Camerelor de Supraveghere au vazut-o, au anuntat o patrula, iar agentii locali au prins-o cu florile in sacosa.

Batrana are 67 de ani, este de etnie roma si locuieste in localitatea vranceana Slobozia Bradului. Femeia a recunoscut ca fura florile pentru a le vinde si a primit doua amenzi a cate 300 de lei, pentru fiecare din cele doua fapte. De asemenea, Administratia Domeniului Public si-a recuperat prejudiciul, femeia fiind obligata sa plateasca florile furate. Amatorii de flori din parcuri si spatii verzi sunt sfatuiti sa nu-i urmeze exemplul, pentru ca Big Brother ii supravegheaza indeaproape, iar cu ajutorul imaginilor pot fi usor identificati.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>