Menu

Social
10 DE GALĂ

10 tineri din Buzau cu rezultate remarcabile in acest an vor fi premiati in cadrul unei gale organizate de asociatia non-guvernamentala “Junior Chamber International”. Evenimentul va avea loc maine începând cu orele 19.00 într-o cafenea din municipiul Buzau.

Evenimentul organizat de “Junior Chamber International” se va centra pe promovarea tinerilor care au avut rezultate academice sau profesionale remarcabile in 2014 dar și pe prezentarea lor în fața publicului buzoian. Presedintele JCI  Buzau Liviu Vasilescu afirma ca din lista fac parte tineri din diferite domenii de activitate, de la economiști, matematicieni, promotori ai mișcării până la fotografi, voluntari și profesori de chineză ori cei care au reușit în mediu de afaceri.

Vor urca pe scenă sau isi vor prezenta mesajele din strainatate buzoienii Alexandru Jercăianu, Dana Epure și Dani Vulpe, Dora Surugiu-Kocsolade, Florin Lungu, Ovidiu Ionescu, Silviu Iordache, Simona Anastasiu, Simona Ferentz, Sorin Chiru, Victoria Lupașcu. Prezent și în emisiunea “Afternews” de la TVSud Est, Liviu Vasilescu a declarat că din cei 10 buzoieni remarcabili aleși de juriul JCI Buzău, unul va primi și premiul de popularitate, câștigat în urma postărilor poveștilor de succes pe rețelele de socializare, grație cărora au intrat în această Gală. Accesul la eveniment se va face gratuit, între orele 18:30 și 19:00.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>