Menu

Social
MORT IN CARAMBOL

Un barbat a decedat si alti doi au fost raniti in urma unui accident rutier petrecut aseara pe DN1 in Prahova. Un barbat, despre care se crede ca ar fi un om al strazii, a intrat de pe marginea drumului pe carosabil si a fost lovit mortal de un autoturism. Imediat dupa ce soferul autoturismului a oprit pentru a vedea ce s-a intamplat, in spatele sau alte doua autoturisme au intrat in el. La randul sau soferul care a provocat accidentul mortal a intrat intr-un tir stationat pe partea dreapta a drumului. In urma impactului doua persoane au ajuns la spital pentru ingrijiri medicale.

Accidentul s-a petrecut in punctul Movila Vulpii de pe DN1. Un pieton a traversat neregulamentar drumul si a fost lovit in plin de un autoturism care se deplasa dinspre Campina spre Ploiesti. Imediat, soferul a oprit pe prima banda pentru a vedea in ce stare este pietonul, dar masina sa a fost izbita din spate de un alt autoturism. Iar povestea nu se termina aici.

A treia masina implicata in carambol a izbit-o cu atata putere pe cea din fata sa incat numarul de inmatriculare i-a ramas lipit de portiera autoturismului pe care il lovise. Pietonul care a decedat nu avea asupra sa acte de identitate. Din primele cercetari se pare ca ar fi vorba despre un om fara locuinta. Politistii au deschis o ancheta pentru a vedea partea de vina a fiecarui participant la acest accident.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>