Menu

Social
CADOUL DIN CUTIA DE PANTOF

Elevii de la școala Mihai Eminescu din Ploiești vor să le aducă o bucurie copiilor nevoiași, dar și celor aflați în centrele de plasament. Așa că s-au mobilizat și au început să strângă cutii cu rechizite, dulciuri sau îmbrăcăminte. Campania ”Shoebox” nu este pentru prima dată organizată în școală, dar acum copii speră să strângă cât mai multe cutii cu daruri.

Încă de anul trecut școala Mihai Eminescu din Ploiești s-a alăturat campaniei naționale „Shoebox Romania”. Copiii au strâns zeci de cutii în care au pus tot felul de lucruri, dar mai ales jucării și dulciuri. Au mers chiar ei și le-au dăruit copiilor din centrele de plasament. Elevii au fost atât de impresionați de bucuria copiilor aflați în dificultate, încât anul acesta au reluat Campania și vor să strângă și mai multe cutii de pantofi cu daruri.

Campania de ajutorare a copiilor defavorizati „Shoebox Romania”- Cadoul din cutia de pantofi” este la cea de-a a – 8-a ediție. Anul trecut, voluntarii Asociației pentru Educație Non¬Formală au reușit să strângă peste 800 de cutii de cadouri, care au fost distribuite centrelor de plasament din Prahova, precum și comunităților nevoiașe din Ploiești. În 2013 în acest proiect au fost implicate 8 țări, cu 107 centre de colectare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>