Menu

Politic
LINIȘTEA DE DINAINTE DE FURTUNĂ?

Imi doresc o campanie electorala civilizata, iar la finalul ei sa avem acelasi echilibru in consiliul local ca astazi. Declaratia apartine primarului din Rm. Sarat, Sorin Cirjan, care i-a indemnat pe consilierii locali, membri ai partidelor politice, sa desfasoare campania electorala pentru alegerile parlamentare in conditii cat mai apropiate de normalitate, indiferent de ceea ce se intampla la nivel national.

Sedinta Consiliului Local Rm. Sarat de astazi a fost marcata de o armonie aproape totala. Cele mai multe din cele 27 de proiecte inscrise pe ordinea de zi au fost aprobate cu unanimitate de voturi, fara a exista discutii in contradictoriu. Cel mai multumit a fost primarul Sorin Cirjan care i-a indemnat pe consilieri, membri ai partidelor politice, sa desfasoare si in campania electorala actiuni politice civilizate, care sa nu afecteze atmosfera din consiliul local.

La sedinta de astazi a participat, in calitate de simplu cetatean, si fostul consilier local, Viorel Horjea, lider al opozitie in mandatul 2012-2016. Chiar daca nu a putut lua cuvantul, acesta a vrut sa vada proiecte se voteaza si cine face opozitie la Rm. Sarat.

Ramane de vazut daca in viitor alesii locali din Rm. Sarat vor tine seama de sfatul primarului PSD sau, dimpotriva, vor reactiona vehement la propunerile edilului, stimulati de partidele pe care le reprezinta si de miza electorala.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>