Menu

Social
ÎN SFÂRȘIT…IARNĂ!

Iarnă în toată regula pe Valea Prahovei! Ninsorile din ultimele zile au acoperit tot masivul Bucegi,  iar în stațiuni se simte atmosfera hibernală. Oamenii se pregătesc deja pentru primele zile de schi și speră ca în continuare să mai ningă, astfel încât stratul de omăt să atragă la munte cât mai mulți turiști. Traficul rutier pe DN 1 s-a desfășurat în condiții normale,  iar drumarii au intervenit cu autospecialele din dotare.

Dacă până acum doar crestele montane erau acoperite de zăpadă, iată că de noaptea trecută a început să ningă abundent pe Valea Prahovei și la altitudini mai mici. La Azuga și Predeal stratul de zăpadă depășește 10 de centimetri, fapt care i-a bucurat pe locanicii ieșiți să dea zăpada din fața caselor. Cei mai fericiți au fost copiii aflați în vacanță, care au încins o partidă de bulgăreală și au făcut oameni de zăpadă.

Proprietarii de pensiuni sunt pregătiți să întâmpine turiștii cu pachete cât mai atractive, iar în centrele de închirieri, proprietarii pregătesc deja echipamentul de iarnă în așteptarea clienților.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>