Menu

Social
ELEV BĂTUT DE PAZNIC

Incident revoltator la o scoala din judetul Galati. Un elev de clasa a 7-a a fost batut crunt de paznicul scolii si a ajuns la spital cu capul spart. Totul s-a īntāmplat pentru ca nu ar fi reusit sa īl ajute sa opreasca alti copii care voiau sa chiuleasca.

Teribilul incident a avut loc la la Scoala Gimnaziala din comuna Schela. Elevul de 13 ani era de serviciu, iar paznicul l-ar fi pus sa opreasca alti elevi sa chiuleasca. Baiatul nu a reusit sa se inteleaga cu el, iar barbatul l-a luat la bataie. Baiatul a plecat acasa cu autobuzul, iar cand a ajuns i s-a facut rau. Mama a chemat imediat ambulanta.

Directoarea scolii sustine insa ca elevul l-ar fi injurat pe gardian si acesta s-ar fi pierdut cu firea. Politistii au deschis o ancheta, iar paznicul violent a fost suspendat din functie pana la finalizarea cercetarilor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>