Menu

Politic
DORINȚE DE CAMPANIE

Ne dorim o campanie electorala fara ura, minciuna si rautate, in care fiecare partid sa-si promoveze candidatii si proiectele. O spune presedintele interimar al PMP Rm. Sarat, Adrian Alin Iancu, unul dintre candidatii pe lista PMP Buzau pentru Camera Deputatilor. Acesta s-a declarat nemultumit de faptul ca actualii parlamentari nu au atras mai multe fonduri catre judetul Buzau.

Mai este o saptamana pana la debutul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, iar partidele politice si-au pregatit deja actiunile pe care le vor initia in perioada urmatoare. Liderul PMP Rm. Sarat, Adrian Alin Iancu, unul dintre candidatii pe lista PMP Buzau pentru Camera Deputatilor, se asteapta ca aceasta campanie electorala sa fie una dificila. El face apel la contracandidatii sai sa desfasoare actiuni civilizate.

Adrian Alin Iancu s-a declarat nemultumit de faptul ca actualii parlamentari nu au atras mai multe fonduri catre judetul Buzau si si-a prezentat principalele obiective. In prag de campanie electorala, organizatia PMP Rm. Sarat a atras si noi membri, care vor pune umarul pentru obtinerea unor rezultate cat mai bune la alegeri.

Lista PMP Buzău pentru Camera Deputaților este deschisă de actualul deputat Adrian Mocanu, președintele filialei județene. El este urmat de fostul consilier județean PNL, Ioan Caton Mateeșescu, de medicul primar Gina Tatu si de ramniceanul Alin Adrian Iancu.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>