Menu

Social
INVITATI IN MAGAZINE

In prag de sarbatori vitrinele ne fac cu ochiul şi ne invita în magazine. La Rm Sarat, comerciantii si-au decorat magazinele cu ornamente viu colorate si brazi impodobiti. Pentru cumparatori imaginea si atmosfera sunt incantatoare. Din pacate, multi nu pot cumpara tot ceea ce le fura privirea.

Magazinele din Rm Sarat au imbracat haine de sarbatoare. Oriunde te uiti vitrinele stralucesc impodobite cu ornamente multicolare, brazi si Mos Craciuni. Cumparatorii se bucura de atmosfera de sarbatoare, care a cuprins spatiile comerciale. Chiar daca vitrinele frumos decorate ii vrajesc, prea putini au bani pentru a-si cumpara tot ce-si doresc de sarbatori.

Specialistii considera ca ornamentele de Craciun din magazine sunt benefice pentru starea de spirit a cumparatorilor. O stiu si vanzatorii, care mizeaza pe pofta de cumparaturi a clientilor in preajma sarbatorilor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>