Menu

Social
ÎN AȘTEPTAREA SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ

Braila a inceput sa se imbrace in haine de sarbatoare. Primaria a demarat montarea instalatiilor de iluminat public de sarbatori, anul acesta fiind luate in calcul si cartierele marginase. Tot in premiera, brailenii vor avea parte de un targ de Craciun.

Sarbatorile de iarna  la Braila vor fi unele deosebite! Cel putin asta promite edilul sef, care a anuntat ca s-a trecut deja  la montarea instalatiilor de iluminat public cu specific de sarbatori. In plus, brailenii vor avea parte de 6 zile de targ de Craciun, pe parcursul carora vor putea admira grupuri de colindatori din intreaga tara si se vor putea delecta cu bucate traditionale.

In contextul in care, in anii trecuti, nemultumirea cea mai mare a brailenilor in aceasta perioada o reprezenta faptul ca nu erau impodobite decat zona centrala si strazile principale, anul acesta municipalitatea anunta ca face eforturi ca iluminatul de sarbatori sa fie extins si in cartierele marginase.Tot acolo vor fi amplasati si brazi impodobiti. Instalatiile de sarbatori vor fi aprinse pe data de 6 decembrie, ziua patronului spiritual al municipiului, Sf. Nicolae.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>