Menu

Social
2 MORȚI ÎN CARAMBOL PE DN 1

Accident cumplit în aceasta dimineata  pe DN1, la Nistoresti, in judetul Prahova. Cinci mașini au fost implicate într-un carambol care s-a  soldat cu doi morți și un rănit. La fața locului au ajuns mai multe echipaje ale poliției și ISU Prahova.

In carambolul de la Nistoresti  au fost implicate cinci autoturisme, iar la sosirea echipajelor de pompieri la fata locului au fost gasite 5 perosane. Două  dintre ele erau încarcerate și au fost scoase in timp scurt de catre pompieri, insa ulterior au fost declarate decedate de catre medicii de pe ambulanta. este vorba despre 2 barbati de 40, respectiv 50 de ani.  Cea de-a treia victima, un bărbat în vârstă de 44 de ani a primit ajutor  medical la  fata locului si apoi a fost dus la spitalul din Ploiesti.

Alte doua persoane implicate in accident au refuzat transportarea la spital. La fața locului s-au deplasat 8 echipaje, din care o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și 5 ambulanțe ale SAJ Prahova.

Politistii urmeaza sa stabileasca acum cauzele exacte care au dus la producerea accidentului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>