Menu

Social
CADOURI MARCA MAZARE

Radu Mazăre a oferit cadouri din partea Primăriei Constanța copiilor de gradinita. A fost primit cu strigate de bucurie de catre prichindei si ca sa se faca auzit edilul a trebuit sa faca instructie cu cei mici. I-a aliniat ca la armata, i-a pus sa multumeasca si le-a urat La Multi Ani, de sarbatori.

Drept recompensa, primarul a desfacut sacii si-a inceput sa-mparta cadourile. Nu inainte de a pune lucrurile in ordine. Când au văzut cadourile, micuții abia și-au putut stăpâni emoțiile. Ei si-au luat pungile cu daruri si s-au facut nevazuti prin colturile claselor, nerabdatori sa vada ce e inauntru. Dulciuri, jucarii si carti de colorat le-a pus primaria in pachete, copiilor din Constanta. Pina la sfarsitul lunii , 30 de mii de copii din oras vor primi daruri din partea municipalitatii.

Fiecare pachet are o valoare de 20 de lei, iar primarul a spus ca va merge doar la cateva gradinite , zilele acestea, ca sa imparta personal pungile cu surprize.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>