Menu

Social
RECTIFICARE PE ULTIMA SUTA

Vesti bune pentru dascalii si persoanele cu handicap din Rm. Sarat. Cadrele didactice vor primi banii castigati in instanta inca din 2012, iar persoanele cu handicap vor incasa in totalitate drepturile cuvenite pe anul 2014. Aceste plati se vor face din banii alocati la bugetul local, prin rectificare bugetara.

Convocati in sedinta , consilierii din Rm. Sarat au aprobat rectificarea bugetului local de venituri si cheltuieli pe anul 2014. Practic, in buget au fost introduse sumele din care urmeaza sa fie platit un procent de 25 la suta din valoarea drepturilor castigate in instanta de cadrele didactice, dar si drepturile cuvenite persoanelor cu handicap si insotitorilor acestora. Odata cu achitarea acestor drepturi, reprezentantii Primariei vor incheia anul, fara probleme. La bugetul local exista sumele necesare pentru asigurarea cheltuielilor de functionare a Primariei si institutiilor din subordine, dar si pentru plata arieratelor.

In aceste conditii, autoritatile din Rm. Sarat pot privi cu sperante spre 2015. Acestora le vor mai ramane de achitat diversi furnizori, insa fara a le expira termenul de 90 de zile.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>