Menu

Social
FRUCTE ȘI LEGUME DONATE SĂRACILOR

In aceasta saptamana, in unitatile de invatamant din municipiul si judetul Constanta  se desfasoara Campania sociala „Saptamana legumelor si fructelor donate”. Pentru al treilea an consecutiv, Scoala Gimnaziala ,,Lucian Grigorescu” din Medgidia a decis sa se implice in aceasta activitate, ce consta in strangerea de legume si fructe de catre elevi si profesori voluntari, si donarea acestora familiilor aflate in dificultate.

Campania sociala „Săptămâna legumelor şi fructelor donate” face parte din cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară şi este iniţiată de Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice. Școala Gimnazială ,,Lucian Grigorescu” din Medgidia participă pentru al treilea an consecutiv  la această campanie socială.

Scopul acţiunii este de a sensibiliza copiii şi adulţii cu privire la situaţia dificilă în care se află persoanele afectate de lipsa alimentelor.  Elevii au fost receptivi și încântați că îi pot ajuta pe oamenii care nu sunt la fel de norocoși ca ei. Reprezentanții Serviciului Social din cadrul Primăriei municipiului Medgidia au strâns cantitatea de legume și fructe care a fost donată ulterior  familiilor nevoiașe.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>