Menu

Social
A CAZUT IN GOL

Accident stupid, care s-a incheiat tragic, in Braila. O femeie in varsta de 54 de ani, care spala geamurile intr-un cabinet medical, situat la etajul I al unui bloc, a alunecat si a cazut in gol. Medicii de pe ambulanta, care a sosit imediat la fata locului, nu au mai putut face nimic pentru aceasta si au declarat decesul .
Braileanca era angajata ca femeie de serviciu la o policlinica privata, situata la etajul I al unui bloc din municipiu. Ea a facut curatenie intr-unul dintre cabinetele medicale, dupa care s-a urcat pe pervaz, ca sa spele si geamurile. Intr-un moment de neatentie, femeia si-a pierdut echilibrul, a alunecat si a cazut in gol. Un locatar din bloc a auzit bubuitura, s-a uitat pe geam si cand a vazut ce s-a intamplat, a sunat imediat la 112. O ambulanta a sosit rapid la fata locului, insa din cauza multiplelor leziuni, femeia se pare ca a murit pe loc.

Atat politistii, cat si cei de la Inspectoratul Teritorial de Munca au dechis anchete in acest caz . Trupul victimei a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala, pentru efectuarea necropsiei si stabilirea exacta a cauzei decesului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>