Menu

Sport
VOR CALIFICAREA

Atletic Club Onix Rm. Sarat joaca duminica in Cupa Romaniei! In faza a doua a competitiei fotbalistele, campioane de toamna in Liga a II-a, vor in intalni o formatie din esalonul superior, Magura Bacau. Meciul se va disputa pe terenul din incinta bazei sportive „Bella Italia”, iar ramnicenii sunt asteptati in numar cat mai mare pentru a le sustine pe fete.

Duminica, fotbalistele de la Atletic Club Onix Rm. Sarat vor juca in faza a doua a Cupei Romaniei. Din postura de campioane de toamna a Ligii a II-a, ramnicencele vor intalni echipa Magura Bacau, formatie din Liga I. Fetele, care au avut un sezon excelent, vor sa faca un meci bun si sa se califice mai departe in aceasta competitie.

Pentru a reusi au nevoie si de sprijinul ramnicenilor care sunt asteptati in numar cat mai mare la meciul programat duminica, de la ora 11.00, pe terenul din incinta bazei sportive „Bella Italia.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>