Menu

Social
MENIU DE SARBATORI

Craciunul vine nu doar la bogati, ci si la saraci. La Rm. Sarat, 250 de familii nevoiase vor primi si in acest an pachete cu alimente din partea Primariei. Valoarea unui pachet va fi de 90 de lei, cu 10 lei mai mare, decat in 2013. Si beneficiarii Cantinei de Ajutor Social vor primi un meniu special atat de Craciun, cat si de Anul Nou.

Consiliul Municipal Rm. Sarat a aprobat alocarea a 22.500 de lei din bugetul local, pentru acordarea unui umar de 250 de pachete cu alimente, familiilor nevoiase. Acestea vor fi impartite in apropierea sarbatorilor, astfel incat oamenii sa aiba ce pune pe masa de Craciun. Pachetele cu alimente se vor acorda in urma unor anchete sociale efectuate de angajatii Serviciului de Asistenta Sociala. Fiecare pachet va contine: 2 kg de carne de porc, un pui refrigerat, un baton de salam, o cutie de branza topita, o ciocolata, dar si un litru de ulei si cate un kg de orez si portocale.

Si cei aproximativ 280 de beneficiari ai Cantinei de Ajutor Social vor avea parte de o surpriza placuta in prag de sarbatori. Pe langa portia zilnica de hrana, ei vor primi sarmale, carne de porc, dar si alte preparate traditionale pentru Craciun.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>