Menu

Sport
ÎNVINSE, DAR CU FRUNTEA SUS

Atletic Club Onix Rm. Sarat a fost eliminata ieri din Cupa Romaniei! Ramnicencele au pierdut cu 1-0, meciul disputat in compania formatiei Magura Bacau, din faza a doua a competitiei de fotbal feminin. In ciuda acestui rezultat, jucatoarele de la Rm. Sarat pot fi considerate revelatia turului de campionat, la finalul caruia s-au clasat pe locul intai in liga a II-a.

Jucatoarele de la Atletic Club Onix Rm. Sarat au jucat ieri in faza a doua a Cupei Romaniei. Din postura de campioane de toamna a Ligii a II-a, ramnicencele au intalnit echipa Magura Bacau, formatie din Liga I. Ramnicencele au controlat meciul de la un capat la altul si s-au jucat cu ocaziile, trimitand mingea fie in bara, fie pe langa poarta. Pe parcursul intregii partide ele au dat o replica puternica adversarelor, fara sa lase vreun moment impresia ca activeaza in esalonul secund. In ciuda dominării continue, jucatoarele din Rm. Sarat nu au reusit sa inscrie, iar unica fază de poartă a celor de la Magura Bacau a coincis cu singurul gol al partidei.

In ciuda acestui rezultat, jucatoarele de la Atletic Club Onix Rm. Sarat pot fi considerate revelatia turului de campionat, la finalul caruia s-au clasat pe locul intai in liga a II-a.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>