Menu

Sport
APLAUZE DUPĂ ÎNFRÂNGERE

Handbal Municipal Buzău a încheiat anul 2016 cu un eşec în faţa rivalelor de la Dinamo Bucureşti. Elevele lui Romeo Ilie au pierdut cu scorul de 27 – 31, însă în urma unei prestații apreciate de către cei aproximativ 1000 de buzoieni prezenți la meci. De altfel, antrenoarea dinamiovistelor s-a arătat impresionată de atmosfera senzațională creată de suporterii buzoieni. După nouă etape, buzoiencele ocupă locul al treilea în liga a doua de handbal feminin, după Rapid și Dinamo.

Sala sporturilor din Buzău a fost aproape plină, duminică, la ultimul meci al anului pentru Handbal Municipal Buzău. Elevele lui Romeo Ilie au întâlnit gruparea Dinamo București, echipă înființată în vară însă cu un lot numeros și valoros. Mai încrezătoare în forțele proprii, dinamovistele au dominat clar prima parte a jocului. De altfel, la finalul primei reprize, tabela de marcaj arăta scorul de 7-13. În partea a doua a meciului, elevele pregătite de Romeo Ilie au intrat  mult mai determinate și au reușit să echilibreze jocul, reușind în mai multe rânduri să se apropie la doar două goluri de dinamoviste. Din păcate pentru buzoience, subțirimea lotului și-a spus cuvântul, așa că dinamovistele au reușit până la urmă să mențină un avantaj care să le asigure victoria. Handbal Municipal Buzău – Dinamo s-a încheiat cu scorul de 27-31. Cei aproximativ 1.000 de buzoieni prezenți la meci au aplaudat în picioare spectacolul oferit de cele două echipe.

Tehnicianul dinamovist Nicoleta  Alexandrescu, fostă jucătoare a echipei buzoiene, a mărturisit că a fost o plăcere să evouzeze în fața unui public numeros și bun cunoscător de handbal, așa cum este cel de la Buzău. Liga a doua de handbal feminin se va relua anul viitor, pe 8 ianuarie. Elevele lui Romeo Ilie au intrat în vacanță și vor reveni la antrenamente în decembrie, timp de două săptămâni, după care va urma o nouă o mini-vacanță, de sărbători. După nouă etape, formația buzoiană se află pe locul 3 în Divizia A. Pe primele poziții se află Rapid și Dinamo, singurele echipe în fața cărora buzoiencele au pierdut în acest sezon.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>