Menu

Social
DARURI PENTRU BUNICI

Dar de suflet de la copii pentru batranii din azilele din judetul Buzau in prag de sarbatori. Pentru a aduce o farama de bucurie in inima bunicilor care isi duc viata cu greu, elevii scolii nr. 7 din Buzau s-au mobilizat si  au adus astazi la scoala alimente, dulciuri si imbracaminte. Pachetele vor ajunge in peroada urmatoare la batranii din  azilurile Ulmeni, Naeni, Campeni, Smeeni si Robeasca.

Elevii Scolii nr 7 din Buzau au auzit deseori povestile unor persoane care sunt ingrijite, la batranete, in camine. Ei cred ca pentru batrani un ajutor cat de mic la apusul vietii e binevenit, mai ales cand raman singuri, parasiti de cei dragi. Special pentru bunicii din azile, copiii au adus de acasa  alimente, dulciuri si imbracaminte.

Darurile stranse de copii vor fi oferite batranilor din  azilurile Ulmeni, Naeni, Campeni, Smeeni si Robeasca, in cadrul unei campanii umanitare. Actiunea umanitara  de la Scoala nr 7 a fost organizata la solicitarea Fundatiei Sf Sava, care are in grija mai multe camine de batrani din judetul Buzau.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>