Menu

Social
CARTIER RUPT DE CIVILIZAȚIE

Stau la oras dar traiesc ca intr-un sat. Este situatia locuitorilor dintr-un cartier ploiestean, unde străzile nu sunt asfaltate, nu există canalizare, iar multe dintre case nu sunt racordate la rețeaua de apă. Oamenii se plâng că de ani de zile cei de la primărie  nu-i bagă în seamă, iar ei sunt condamnați să trăiască într-un cartier rupt de civilizație.

Mai mult, cartierul Pictor Rozenthal este situat între două linii de cale ferată, ceea ce le ingreuneaza oamenilor de aici accesul spre oras.  Cum acestea nu sunt prevazute cu o pasarelă, copiii și adulții își riscă viața zilnic traversând printre linii. De ani de zile autoritățile promit că vor face ceva și pentru locuitorii din acest cartier. Acum primăria promite că în bugetul de anul viitor vor fi incluse și cheltuieli legate de canalizarea și asfaltarea străzilor de aici.

Oamenii spera ca macar iarna sa nu fie cu multa zapada, pentru ca altfel cu greu vor mai iesi din case. Ei spun ca in cartier nu s-a intervenit nicidată pentru deszăpezire.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>