Menu

Social
ACCIDENT CUMPLIT

Cumplit accident de circulatie in aceasta dimineaţă, pe Drumul European 85, în județul Buzău, la limita cu judeţul Ialomiţa. O persoana a murit iar alte patru au fost ranite dupa ce un autoturism a patruns pe contrasens si s-a izbit violent de o alta masina. Traficul pe şoseaua europeană a fost blocat timp de aproape o oră.

Șoferul unui autoturism Matiz, înmatriculat în Vrancea, care se îndrepta spre Urziceni, a pătruns la un moment dat pe contrasens şi s-a izbit frontal de o maşină marca Nissan care rula spre Buzău. Impactul dintre cele două autovehicule a fost cumplit. Soferului autoturismului înmatriculat în Vrancea a murit pe loc, iar un alt pasager din masina a fost ranit. Alte trei persoane din autoturismul care circula regulamentar au fost si ele ranite. Mai multe ambulanţe au fost trimise la faţa locului pentru a-i  transporta pe răniţi la spital.

Poliţia Rutieră continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul rutier. Traficul în zonă a fost blocat pe ambele sensuri timp de o oră.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>