Menu

Administrativ
LUAȚI ÎN RÂS

Gafe dupa gafe comise de primarul Buzaului Constantin Toma in cazul politistilor locali pe care a dorit sa-i concedieze. Imediat după sentinta Tribunalului Buzău care a anulat decizia Consiliului Local de disponibilizare a 323 de polițiști locali, Constantin Toma a declarat că îi va trimite pe agenti să păzească sediul Tribunalul. Ieri, edilul a anuntat, o alta masura, cu aceeasi nota de zeflemea: îi va trimite pe polițiștii locali în… concediu de odihnă. Un consilier local îi solicită totusi edilului să convoace de urgență o ședință pentru clarificarea situației celor 323 de polițiști locali.

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, comite gafă după gafă în ceea ce privește situația celor 323 de polițiști locali pe care i-a pus pe lista de concedieri. Imediat după ce a aflat că instanța de judecată le-a dat dreptate polițiștilor disponibilizați, edilul a declarat că îi va trimite pe toți să păzească sediul Tribunalului. Luni, printr-un nou mesaj postat pe pagina sa de Facebook, primarul a venit cu o alta solutie cu iz de batjocura: pe toti polițiștii locali de la structura de pază îi va trimite în concediu de odihnă.

Consilierul local independent Constantin Ionescu considera ca primarul ia în deradere situația atator oameni. Asta si pentru ca este imposibil ca polițiștii locali să aibă atâtea zile de concediu. Pentru că sunt multe aspecte neclare în privința celor 323 de polițiști locali de la structura de pază, consilierul independent îi solicită public edilului Constantin Toma să convoace de urgență o ședință extraordinară.

Cativa dintre cei 323 de polițiști locali își continuă totusi activitatea la anumite instituții publice din Buzau, aflate în subordinea Consiliului Local, care nu au organizat pana acum licitatii pentru angajarea unor firme private de paza.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>