Menu

Sport
TENIS DE CLASĂ

Sala Sporturilor din Buzău va găzdui, la jumătatea lunii decembrie, etapa a doua a Superligii Campionatului Național de Tenis de Masă. Evenimentul reunește la start cei mai buni tenismeni români ai momentului. Totodată, Buzăul are șanse mari să găzduiască, la primăvară, un meci pe care naționala masculină de seniori îl va disputa împotriva Turciei, în preliminariile Campionatului European.

Sala Sporturilor “Romeo Iamandi” va găzdui, în perioada 12-13 decembrie, etapa a II-a a Superligii Campionatului Naţional de tenis de masă. Federaţia Românăde Tenis de Masă, condusă de buzoianul Cristi Romanescu, a modificat data de desfăşurare din cauza unor modificări din calendarul competiţional internaţional. Turneul trebuia să se desfăşoare în perioada 26-27 noiembrie.

Totodată, în primăvară, un alt eveniment ar putea fi organizat în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din Buzau. Este vorba despre meciul România – Turcia, contând pentru Grupa J de calificare la Campionatul European. Partida urmează să aibă loc pe 7 martie iar accesul spectatorilor va fi gratuit. În partida tur, disputată pe 22 noiembrie,  România a învins Turcia cu scorul de 3-0.

După două etape disputate în grupă, România ocupă primul loc, cu 4 puncte, urmată de Cehia, cu 3 puncte, și Turcia, cu doar 2 puncte acumulate. Prima echipa din grupă se califică direct la turneul final, iar a doua clasată susține un meci de baraj.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>