Menu

Social
PACHETE DE SĂRBĂTORI

Sarbatori mai bogate pentru familiile sarmane din Rm. Sarat. Primaria va acorda si in acest an pachete cu alimente unui numar de 200 de familii nevoiase, valoarea unui pachet fiind de 100 de lei. Lista cu beneficiari a fost modificată, fata de 2015, datorita unei noi conditii: cei care au datorii la bugetul local nu primesc astfel de pachete.

Consiliul Local Rm Sarat a aprobat in sedinta de ieri, alocarea unei sume pentru achizitionarea de pachete cu alimente pentru familiile nevoiase, cu ocazia sarbatorilor de iarna. In apropierea Craciunului, bătrânii singuri cu venituri mici, familiile cu mulți copiii și persoanele cu handicap, aflate în situații speciale, vor primi în dar produsele de care au nevoie pentru a avea o masa plina de sarbatori.

Pachetele se vor acorda în urma unor anchete sociale efectuate de angajații Serviciului Public de Asistenta Sociala. Autoritățile locale cunosc situația grea cu care se confruntă și alte zeci de familii, dar bugetul mult prea mic nu permite alocarea unei sume mai mari pentru acordarea unor astfel de ajutoare. Lista cu beneficiari a fost modificată, fata de 2015, datorita unei noi condiții: cei care au datorii la bugetul local nu primesc astfel de pachete.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>