Menu

Social
ÎN “VITEZĂ”… SPRE VACANȚĂ

Fiecare vacanta pe Valea Prahovei incepe cu calvarul traficului aglomerat de pe DN 1.  L-au simtit in propriile masini, romanii care au ales astazi sa plece spre statiunile montane  si care au fost nevoiti sa stea in coloana ore in sir, pana sa ajunga la destinatie. Se vor bucura insa de 4 zile de distractie, timp in care  vor manca preparate traditionale, dar se vor bucura si de partiile inzapezite, numai bune pentru sanius.

Mii de romani  sarbatoresc minivacanta de 1 Decembrie in statiunile de la munte. O dovedeste si traficul aglomerat de pe DN 1, unde astazi, inca de la primele ore ale diminetii, masinile au mers  mai multi kilometric,  bara la bara. Odata ajunsi insa la destinatie, turistii sunt asteptati cu preparate traditionale, dar si cu partii inzapezite numai bune pentru sanius. Administratorii partiilor  din Azuga si Predeal au pornit tunurile de zapada inca de acum doua saptamani, iar stratul de omat depaseste, 20 de centimetri.

Bucatarii din unitatile hoteliere au pregatit pentru oaspeti mancaruri traditionale, care mai de care mai imbietoare pentru seara speciala de Sfantul Andrei, dar si pentru petrecerea de 1 Decembrie, totul udat din belsug cu tuica si vin fiert. Iar dupa o masa copioasa, turistii sunt asteptati pe partii, unde monitorii de schi sunt pregatiti sa ii invete tainele sporturilor de iarna.

Hotelierii spun ca va fi  cel mai aglomerat sfarsit de saptamana  din acest inceput de sezon. Gradul de ocupare hoteliera in statiunile montane a depasit 80%.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>