Menu

Social
AU SFÂRȘIT ÎN INCENDIU

Sfarsit cumplit pentru doi batrani din orasul brailean Insurăței. Barbatul,  in varsta de 78 de ani si sotia sa, in varsta de 76, si-au pierdut viata intr-un incendiu care le-a mistuit locuinta. Se pare ca focul a izbucnit de la o lumanare lasata aprinsa. Fiul celor doi a incercat sa ii salveze insa nu a reusit, fiind la randul sau ranit si transportat la spital, pentru ingrijiri medicale.

Focul a izbucnit in jurul orei 21.00 de la o lumanare lasata aprinsa pentru batranul care tocmai fusese adus de la spital si caruia medicii nu ii mai dadusera decat cateva zile de viata. Batrana, care se deplasa cu ajutorul unui scaun cu rotile, dormea in camera cu sotul ei cand lumanarea a cazut si aprins lucrurile din casa. Flacarile au fost vazute de vecini si de fiul  lor, in varsta de 50 de ani, care locuieste in aceeasi gospodarie. Oamenii au incercat sa stinga incediul insa nu au reusit.

La randul sau, fiul batranilor a incercat sa isi salveze parintii insa focul era deja prea puternic. S-a ales cu arsuri pe fata si a fost transportat la spital, pentru ingrijiri medicale. A fost nevoie de doua autospeciale cu apa si spuma pentru lichidarea incendiului, care a distrus intreaga gospodarie. Trupurile celor doi batrani au fost ridicate de Medicina Legala, iar in cauza s-a deschis dosar de cercetare penala.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>