Menu

Social
HALĂ DISTRUSĂ DE FLĂCĂRI

O hala in care se afla o barca, mai multe motoare, butelii si alte materiale plastice s-a facut scrum in urma unui puternic incendiu izbucnit in localitatea constanteana Agigea. Focul s-a-ntins cu repeziciune si numai interventia la timp a pompierilor a facut ca flacarile sa nu se extinda si la locuintele sociale,  aflate la doar cativa metri distanta.

Era putin trecut de ora 8 cand oamenii au vazut cum valvataia cuprinde intreaga hala. Speriati ca flacarile ar putea ajunge si la locuintele lor, au sunat la 112. Oamenii  au incercat chiar sa stinga focul cu ce au avut la indemana si s-au ranit. Din fericire arsurile au fost superficiale si nu a fost nevoie ca cineva sa fie transportat la spital.

Ore intregi pompierii s-au luptat cu flacarile – o misiunea extrem de dificila, pentru ca accesul in hala s-a facut greu din cauza placilor de tabla din care era construita. Pompierii au apelat chiar la ajutorul localnicilor care au adus un flex si le-au taiat si asa au reusit militarii sa bage furtunele in interior.

Hala a ars pe o suprafata de 500 mp,  in proportie de 95%. Au fost salvate 16 butelii de propan, 4 butelii oxigen, o ambarcatiune cu motor si peridoc, anvelope, camioane si utilaje.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>