Menu

Social
INTERVENȚIE CU ELICOPTERUL

Interventie de urgenta astazi a unui elicopter SMURD la Rm. Sarat. Un tanar de 38 de ani, din localitatea buzoiana Ramnicelu, care a suferit un infarct miocardic acut, a fost transportat la un spital din Bucuresti. Medicii l-au stabilizat cu greu pe pacient si au decis sa-l trimita o unitate medicala din Capitala, unde va fi supus unor investigatii amanuntite.

Tanarul care a suferit un infarct miocardic acut a ajuns astazi la Spitalul Municipal Rm. Sarat, unde a fost stabilizat si intubat de medicii. Din cauza starii sale extrem de grave cadrele medicale au decis sa cheme un elicopterul SMURD. Aparatul de zbor a aterizat pe stadionul din municipiu in jurul ore 13.00, iar un echipaj al ambulantei l-a transportat pe barbat, pentru a fi preluat de elicopter.

Interventia elicopterului SMURD a fost necesara, pentru ca starea de sanatatea a pacientului, in varsta de 38 de ani, nu permitea ca aceasta sa fie transportat cu o ambulanta pana in Capitala.

Rudele barbatului l-au insotit pe acesta la elicopter. Pacientul a fost transportat la Spitalul Municipal din Bucuresti unde va fi supus unor investigatii amanuntite.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>