Menu

Sport
VICTORIE IMPORTANTĂ

Victorie de palmares duminică după-amiază pentru Handbal Club Buzău 2012. Formația buzoiană de handbal masculin a câștigat în fața formației CSM București 2, scor 31-26, într-un meci contând pentru etapa a 12-a. A fost ultimul meci din acest an pe teren propriu pentru handbaliști.

A fost spectacol, duminică după-amiază, în Sala Sporturilor din Buzău. Handbal Club Buzău a întâlnit, în fața unui public numeros, echipa secundă a clubului CSM București. Buzoienii au dominat partida de la un capăt la altul, diferența văzându-se și și pe tabela de marcaj. Astfel, după cele 60 de minute de joc, scorul a fost 31-26 pentru Handbal Club Buzău 2012, după ce la pauză, buzoienii conduceau cu patru goluri diferență, scor 16-12. În urma acestui rezultat pozitiv, echipa buzoiană se clasează pe locul 4, cu 18 puncte acumulate. A fost ultimul meci pe teren propriu în acest an pentru handbaliștii buzoieni. Etapa viitoare, Handbal Club Buzău se va deplasa la Iași, unde va evolua împotriva liderului seriei A a ligii a doua de handbal masculin, Politehnica.

În cazul unei victorii la Iași, Handbal Club Buzău 2012 ar putea încheia anul pe podiumul ligii a doua.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>