Menu

Sport
ÎNFRÂNGERE PENTRU HANDBALIȘTI

Înfrângere pentru echipa Handbal Club Buzău în cadrul etapei a 14-a Ligii a doua masculină. Elevii lui Bogdan Constantin au pierdut partrida disputată în weekend, în Sala Sporturilor din Buzău, în fața formației CSU Galați. În ciuda înfrângerii, gruparea buzoiană se menține pe locul 7.

Liga secundă de handbal masculine a continuat, in weekend, în seria Est, cu meciurile penultimei etape din turul campionatului. Din păcate, Handbal Club Buzău n-a reuşit să ţină pasul cu CSU Galaţi, ocupanta locului 2, decât o repriză, perioadă în care elevii lui Bogdan Constantin au jucat de la egal la egal cu adversarii lor. Disputat vineri în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, meciul s-a încheiat în cele din urmă cu victoria categorică a moldovenilor, care s-au impus cu scorul de 34-25. În urma acestui rezultat, CSU Galaţi se menţine pe locul doi, cu 33 de puncte, la egalitate cu ocupanta locului trei, Handbal Club Argeş, în timp ce buzoienii staţionează pe poziţia a 7-a, cu 18 puncte.
Etapa cu numărul a 14 a mai avut în program următoarele partide: Politehnica Iaşi – CSM Bucureşti II 41-35, Teleorman Alexandria – Ştiinţa Bacău II 30-30, CSM Ploieşti – Vicov Bucovina 44-23, Handbal Club Argeş Piteşti – LPS Piatra Neamţ 47-23 şi Cimentul Bicaz – CSU Târgovişte 33-26.
Etapa viitoare, sâmbătă, de la ora 10:30, Handbal Club Buzău va întâlni în deplasare formația CSU Targoviste, penultima clasată în Divizia A, seria est.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>