Menu

Alegeri parlamentare 2016
AU ÎNDEMNAT ROMÂNII LA VOT

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, dar si premierul Dacian Ciolos au trecut pe la urne inca de la primele ore ale diminetii, asa ca au tinut sa faca si un apel catre romani, sa iasa sa isi exercite dreptul de vot. Prezenti la sectiile de votare, in prima parte a zilei au fost si presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, dar si presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Președintele Klaus Iohannis a votat astazi, imediat după ora 9, la secția din incinta Liceului Jean Monnet din capitala.   El a venit fara sotia sa, Carmen Iohannis votand la Sibiu. Seful statului a facut apoi apel catre romani sa-si exercite dreptul de vot.

Presedintele Senatului si copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu a votat în această dimineață la sectia 1212,  din Bucuresti, situată pe Calea Plevnei. Premierul Dacian Ciolos a votat in Ardeal, la o sectie din  Zalau. El a spus, la ieşirea de la urne, că cel mai important este ca alegătorii să meargă la vot în număr cât mai mare, pentru a avea un rezultat reprezentativ, dar și pentru a avea mai apoi legitimitatea de a urmări mandatul dat prin vot.

Si presedintele PSD,  Liviu Dragnea, a ajuns la urne, tot in prima parte a zilei, pentru a-și exprima votul pentru alegerile parlamentare 2016. El a votat la o scoala din Turnu Magurele, din Teleorman. Dragnea a declarat că a votat pentru ca România să fie o țară a tuturor românilor. Astazi sunt aşteptaţi să îşi aleagă reprezentanţii în Parlament pentru următorii patru ani peste 18,8 milioane de cetăţeni români cu domiciliul sau reşedinţa în România sau în străinătate.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>