Menu

Social
AU VOTAT PENTRU ROMÂNIA

A venit la vot susţinut de doi colegi de partid, dar a făcut-o chiar dacă are 99 de ani! Este vorba despre Mircea Ionescu Quintus, fost senator PNL,  care nu a lipsit de la nicio votare. El a votat astazi la o sectie din Ploiesti. Nelipsiti de la vot au fost si candidatii  prahoveni pentru Camera Deputatilor sau Senatul Romaniei.

Mircea Ionescu Quintus  a fost astazi la vot, fara sotia sa, asa cum a facut-o in ultimii ani, dar i-a avut alaturi pe doi colegi de partid. Fostul senator PNL a dat mâna cu toţi membrii comisiei după care a votat.

Graţiela Gavrilescu, candidata la parlamentare din partea ALDE Prahova, pentru Camera Deputaţilor, şi-a exprimat dreptul de vot, în această dimineaţă, la secţia de votare 23 din Ploieşti.

Si  candidatul la parlamentare pentru Senat din partea PSD,  Radu Oprea a fost prezent la urne, in prima parte a zilei. Printre cei care au trecut printre primii  pragul sectiei de votare, s-a numarat si candidatul PRU, la Senat , Daniel Savu. In judetul Prahova la cele 623 de sectii de votare sunt asteptati la vot 669 038 de alegatori.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>