Menu

Social
DARURI DE LA POLITISTI

Poliţiştii din Buzău au fost astazi Mos Craciun pentru copiii cu deficiențe de auz din opt județe, elevi ai Liceului special pentru copii cu deficiențe de auz. Dulciurile și cadourile oferite astăzi micuților cu probleme de auz și vorbire au fost achziționate din donațiile polițiștilor.

În prag de sărbători, elevii de la Liceul special pentru copii cu deficiențe de auz din Buzau au avut o surpriză cât se poate de plăcută. Ei au fost vizitați de polițiști, care nu au venit cu mâna goală, ci încărcați cu saci de cadouri și dulciuri. Copiii s-au arătat foarte încântați de surpriza polițiștilor. Pe lângă dulciuri și cadouri, polițiștii le-au oferit micuților și câteva sfaturi înaintea vacanței de iarnă. Chiar directoarea școlii le-a tradus mesajul polițiștilor.

Liceul Special pentru copii cu deficienţe de auz şcolarizează 120 de copii surdo-muți din județele Buzău, Prahova, Dâmboviţa, Braşov, Covasna, Constanţa, Ialomiţa și Brăila.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>