Menu

Social
ACCIDENT CU 21 DE RĂNIȚI

Accident deosebit de violent, azi-noapte, în Calarasi. Un microbuz cu pasageri a fost lovit de un autoturism, pe Drumul National 4. 21 oameni au fost raniti, dintre care doi sunt în stare grava. Autoritatile au declansat codul rosu de interventie.

Totul s-a întâmplat în comuna Curcani din judetul Calarasi. Soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului în timp ce încerca sa depaseasca microbuzul si nu a mai putut evita impactul. Ambele masini au iesit de pe sosea si s-au rasturnat într-un sant.

La locul accidentului s-au deplasat mai multe autospeciale de la SMURD si Serviciul Judetean de Ambulanta Calarasi, fiind activat planul rosu de interventie. 14 dintre raniti au avut nevoie de ingrijiri medicale si au fost transportati la trei spitale din Capitala, iar alte trei persoane au fost duse la Spitalul din Oltenita. 4 oameni au suferit rani usoare si au fost lasati sa plece acasa.

Traficul rutier in zona accidentului a fost intrerupt pentru câteva ore. La fata locului au mers mai multe echipaje de politisti, care vor stabili cu exactitate împrejurarile în care s-a produs accidentul.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>