Menu

Social
CADOURI, LA ALEGERE

Mai sunt 10 zile până la Crăciun si spiritul sărbătorilor a pus stapanire pe toate orasele. În mall-uri și în hipermarketuri sunt zeci de Târguri de Cadouri ce ofera  alternative pentru toate buzunarele : daruri pentru cei dragi, cât și decorațiuni hand made pentru casă. E aglomerat peste tot,  asa ca politistii atrag atentia sa ne ferim buzunarele: zilele acestea, si hotii merg la „cumparaturi”.

Luna decembrie este luna cadourilor, iar targurile de Craciun sunt paradisul impatimitilor de shopping. Aici puteți găsi tot ce aveți nevoie pentru a vă decora casa și masa de Crăciun. Se lucrează mult pentru aceste ornamente.

Doamna Camelia spune că face cu mare drag aceste lucru și niciodată nu vine la târg cu lucruri din anii trecuți. În fiecare ornament pe care îl face pune puțin din sufletul ei și îi este greu să aleagă un obiect despre care să spună că îi este preferat. La câteva standuri mai departe găsim o altă doamnă. Aceasta croșetează ghetuțe, fulare și căciulițe pentru copii. Spune că le face ca și când ar fi pentru nepoții ei.

Personajele din desene animate îi sunt sursă de inspirație. Târgul este deschis până în prag  de sărbători așa că aveți timp să treceți printre rafturi. Este imposibil să nu găsiți ceva care să vă placă. Insa aveti grija : atentia sa nu va fie luata cu totul de cadouri si sa uitati de paza buzunarelor. Pentru ca hoții mizează exact pe neatenția oamenilor. Oamenii legii vin cu sfaturi pentru a nu fi victima unui astfel de eveniment acum, în prag de sărbători.

În cazul în care observați persoane dubioase în apropierea marilor magazine, sau sunteți martorii unui furt, nu ezitați să apelați numărul unic de urgență 112, iar dacă ați fost victima hoților adresați-vă polițiștilor de la cea mai apropiată secție.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>