Menu

Social
FABRICĂ FĂCUTĂ SCRUM

Incendiu devastator în localitatea Crivina din comuna prahoveană Gorgota. O fabrică în care funcţiona şi un atelier de tâmplărie a fost făcută scrum seara trecută, într-un incendiu. Patru autospeciale de pompieri au ajuns la fața locului, însă nu au mai putut fi salvat nimic. Odată cu clădirea au ars și utilajele, materiile prime și tot ce se afla în interior.

Alarma s-a dat în cursul serii, când fabrica a fost cuprinsă brusc de flăcări. Când au sosit pompierii, flăcările erau uriașe. Patru autospeciale nu au făcut fața vâlvătăii, mai ales că ardeau tone de lemne în clădire. Pompierii au încercat localizarea focarelor rămase în interiorul clădirii. Incendiul a fost atât de puternic încât a şubrezit pereţii. Așa că misiunea pompierior a fost dificilă, fiind nevoiți să se strecoare printre dăramături cu furtunele. Până şi viceprimarul comunei a sperat că vor mai rămâne măcar câteva utilaje neafectate. În urmă nu a rămas decât scrum.
Localnici au fost cei care au sunat la 112, imediat ce au văzut vâlvătaia puternică. Oamenii n-au avut curaj să se apropie prea mult.Pompierii cred că, cel mai probabil, un scurtcircuit a declanşat incendiul. Din păcate, angajații trebuie să-și caute acum de lucru. În plus, fabrica nu era asigurată.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>